divendres, 5 d’abril del 2019

"La ràdio a l'escola" rep el guardó Onda Cero Eivissa al projecte educatiu


"La ràdio a l'escola" va rebre el passat 28 de març el guardó d'Onda Cero Eivissa i Formentera de l'àmbit de l'educació. 






A l'acte d'entrega vàrem assistir 45 persones de la família de la ràdio a l'escola en representació de tothom. 

Aquest premi pertany a un munt de persones, institucions o organitzacions que, en un moment o un altre, han participat o col·laborat en el projecte: el centre de professorat, la gent gran que col·labora en diferents centres, el "nostre tècnic" Juanca, Acción Magistral, APIES, Ajuntament de Santa Eulària, els convidats per a les entrevistes en diferents temes i diferents centres...

I, sobretot, al professorat i a l'alumnat que estan fent possible la ràdio a cadascun dels  centres, fent xarxa amb els companys d'altres centres perquè ens necessitem tots per avançar més lluny: CEIP Santa Gertrudis, CEIP Sa Graduada, IES Sa Serra, CEIP Puig den Valls, IES Sant Agustí, CEIP Sant Antoni, CEIP can Misses, IES Algarb, IES Balàfia IES sa Colomina, CEIP sa Joveria, CEIP l'Urgell i CEIP s'Olivera. 

Treball en equip, educació en valors, inclussió, motivació, difusió, comunicació, competències, comunitat, foment de la cultura i la llengua eivissenca com a punt de trobada i de rebuda... són conceptes que representen les finalitats de la ràdio a l'escola. Aquest bloc és un recull que evidencia que aquests objectius s'estan aconseguint. 

ENHORABONA A TOHOM! I GRÀCIES PER LA VOSTRA PROFESSIONALITAT, RESPONSABILITAT I COMPROMÍS AMB LES VOSTRES ESCOLES  I INSTITUTS I AMB EL FUTUR DELS NOSTRES INFANTS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada