dimarts, 11 de juliol del 2023

"La ràdio a l'escola, Comunitat de pràctica"

 Aquest curs 2022-2023, reprenem la formació amb el Centre de Professorat d'Eivissa per continuar fent crèixer el projecte "La ràdio a l'escola". La formació es va centrar en "les Comunitats de Pràctica" i continuar amb la formació tècnica amb el nostre inigualable Juan Carlos.


La roda de l'èxit de les comunitats de pràctica
Estret de 
The Communities of Practice
Playbook i editat per Cristina Tirvió


També vàrem revisar el nostre quadern de "La ràdio a l'escola" per adaptar-lo a les situacions d'aprenentatge. I per fer-ho, utilitzem la proposta didàctica i projecte compartit "L'experiència conta... i compta" amb la llista de control de les situacions d'aprenentatge. Descobrim que és una situació d'aprenentatge. 

Seguint amb la metodologia socioconstructivista de la Pràctica reflexiva del Centre de professorat, vàrem avançar amb tots els objectius de la formació, millorar la tècnica del so amb un ús adequat de la taula de mescles i l'audacity, dissenyar SA per l'experimentació a l'aula i la definició dels nous reptes per a continuar avançant com a comunitat. 

La sessió per compartir les experiències a l'aula va tornar a esdevenir enriquidora i inspiradora, us compartim les presentacions, esperem que us siguin d'utilitat: 

La formació va reunir a professorat dels centres CEIP Guillem de Montgrí, IES Quartó del Rei, IES Algarb, IES Isidor Macabich, CEIP Sant Carles, CEIP Santa Gertrudis, CEIP Puig d'en Valls, IES sa Serra i CEIP Sant Antoni. 

Us compartim recursos de la formació que us poden ser útils.

Els nou repte, constituir-nos en Comunitat de Pràctica. Per això, convocarem a tots els centres de LA RÀDIO A L'ESCOLA a una assemblea en octubre de 2023. Emocionant!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada