dimarts, 11 de juny del 2019

L'arbre de les 1000 històries

L'escola Can Misses ens fa la primera entrega de "L'arbre de les 1000 històries" conduïda de manera excepcional per en Dario i na Aroa.


L'arbre de les 1000 històries neix per la XII Setmana de la Llengua que es celebra a Can Misses, perquè l'alumnat faci creacions literàries de diferents tipus.
La Setmana de la Llengua pretén, amb molt d'èxit, a promoure l'ús de la llengua i la cultura eivissenca. 
Ens conten què aquest arbre té unes arrels molt especials, i que són aquestes produccions literàries de l'alumnat de l'escola que escoltarem al llarg del 4 programes que han preparat. Cada curs va realitzar unes creacions: cal·ligrames a 1r, haikus a 2n, contes a 3r, relats curts a 4t, biografies en futur a 5è i còmics a 6è.



En aquest programa podreu escoltar el Haiku (poema japonés de 3 versos) d'en Miquel de segon. Aquest poema relata el desig de que la mar estigui neta. No és pot dir millor amb menys paraules.

També podreu escoltar el Haiku de n'Aura (també de segon) que relaciona l'art amb la natura amb una sensibilitat què emociona. 

L'alumnat de quart fa relats curts de manera cooperativa (en grups de quatre).  Joana, Omar, Ada i Maria ens expliquen que l'èxit del grup ha estat en sumar les idees. 

El seu relat és "Eivissa del futur". Uf! Quin relat! No podeu deixar d'escoltar-lo, remou!

L'alumnat de tercer ens comparteix contes, que també ilustren, avui podreu escoltar "La pagesa i els instruments musicals" de Marc, Ana i Carla. També han fet la creació de manera cooperativa. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada