dilluns, 27 de maig de 2019

SEXE: EL MAJOR TABÚ

L'alumnat de segon de batxillerat de l'IES sa Serra ens parla de sexe, falta fa que es parle a les clares i amb rigorositat d'un tema que ha de deixar de ser tabú i què no pot quedar en recerques a la xarxa, on no sempre es troben les respostes més adequades. Forma part del projecte "Informa't amb psicologia"

T’avergonyeix parlar de sexe? Doncs a nosaltres no! Educa’t  en sexualitat amb els alumnes de 2n de Batxillerat de psicologia ;)

Orientació sexual (Alba, Clara i Maite):
Estàs perdut? Orienta’t! Al nostre blog https://orientaciosexualsaserra.blogspot.com/ podràs trobar informació sobre els diferents tipus d’orientació sexual i redescobrir la teva sexualitat sense condicionar-te amb prejudicis. No t’ho pensis més i anima’t a trobar-te a tu mateix!

Els diferents gèneres (Magda, Iman i Andrea.O)
No et sents identificat amb el gènere que et van assignar al nèixer? Frustrat pels estereotips que t’imposa la societat? No et sentis determinat pels teus cromosomes i informa’t! Comença amb els conceptes més bàsics que pots trobar a l’aula de 2n de batxillerat B, en el pòster titulat: “No tot es blanc o negre, hi ha mil tonalitats més”.

Les fantasies sexuals (Álvaro, Inma, María del Mar)
Estàs cansat de la teva rutina sexual? Experimenta coses noves però sempre amb precaució! A continuació et deixem l’enllaç de la nostra pàgina web on trobaràs tot tipus d’informació relacionada amb el món de les fantasies sexuals: https://sexualitataldescobert.blogspot.com/

Violència de gènere (Daniel, Rubén i Marina):
Què és la violència de gènere? Descobreix tot el què has de saber sobre un dels temes més criticats per les feministes del nostre temps. En commemoració del passat 8 de març, tractem de posar fi a aquesta lacra de manera conjunta. Hi participes? Pots informar-te al programa de radio que hem fet i que trobaràs en aquest enllaç:

La mutilació genital femenina (Andrea Ribas i Raquel Ortiz)
La ideologia religiosa, la tradició, els costums, etc. no han de sobreposar-se mai als drets humans essencials. La mutilació genital femenina atenta contra ells. Vols saber perquè?
Troba tota la informació a la classe de 2n de Batxillerat B en unes cartolines roses al fons de l’aula. Comprendràs perquè hem de lluitar en favor de la desaparició d’aquesta pràctica i si realment és tan important  fer cas incondicional a les nostres creences.

Relacions tòxiques: (Marta, Diana, Mistral)
El primer pas per sortir d‘una relació tòxica és adonar-se’n que la teva ho és. Nosaltres hem intentat donar a conèixer alguns dels senyals que indiquen que una relació no és l’adequada. Trobareu el tríptic en paper a les vostres aules.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada