dilluns, 11 de febrer del 2019

"ON JO NO ARRIBO, TU ARRIBES. TOTS DOS JUNTS ARRIBAM MÉS JUNY"

L'alumnat de tercer d'ESO i de l'aula d'educació especial i transició a la vida adulta  de l'IES sa Serra van reptar a l'alumnat de quart de primària del CEIP Sant Antoni pel programa "T'ho conto amb 2 paraules" de "La ràdio a l'escola"
El repte consistia en escriure els relats incloent la frase "On jo no arribo, tu arribes. Tots dos junts arribam més juny"
Per explicar-ho als més petits, l'alumnat de sa Serra va crear un vídeo sobre "Cadena de favors" que al CEIP Sant Antoni van utilitzar com a activitat motivacional. 



Durant tot el projecte treballen en equips cooperatius heterogenis, han d'ajuntar-se en gran grup, inclòs a l'emissora treballen junts en grups mixtes, grans i petits. 
El resultat de tot aquest procés de presentacions, conèixer-se, reptar, prendre decisions, crear, enregistrar, editar... és aquest programa que us presentem a continuació i que us emocionarà. 


I si acceptem el repte que ens llencen al final del programa!!!!???

Ens demanen que reflexionem com seria el món si totes les persones ens ajudèssim els uns als altres de manera desinteressada i què, a partir d'avui, ajudem a tothom que ho necessite. Siiiiii!

Estaria bé que compartireu les vostres reflexions com a comentari a aquest post.

UN MÓN MILLOR ÉS POSSIBLE



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada