dilluns, 18 de juny del 2018

ELS MÚSICS DE L'URGELL

"Els músics de l'Urgell" és el programa de centre del CEIP l'Urgell. Aquest programa dona visibilitat als petits i petites que fan música, apropant la cultura a la resta de companys i companyes. També s'atreveixen a interpretar les seves peses preferides a l'estudi de ràdio. 

Podreu escoltar l'entrevista a Toni, el mestre de música; a Marc, que interpreta a la flauta travessera el "Alegretto" de Mozart; a Laura, que explica que Mozart i Vivaldi són els seus compositors preferits, i interpreta, també amb la flauta travessera, la "Simfonia del nou món" de n'Antonin Dvorak. La darrera entrevista la protagonitza en Jordi, director del cor de l'Urgell, que manifesta l'alegria que li provoquen els 20 anys d'existència del cor del CEIP l'Urgell.

Enhorabona per la feina! 



“Si no fuera físico, probablemente sería músico. A menudo pienso en música. Vivo mis sueños en música. Veo mi vida en términos musicales. No  puedo decir si habría podido hacer alguna pieza creativa de importancia en la música, pero sí sé que lo que más alegría me da en la vida es mi violín”
Albert Einstein.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada