divendres, 29 d’abril del 2016

El quadern de "La ràdio a l'escola"

Gràcies a l'esforç de tots ja tenim acabat el Quadern de "La ràdio a l'escola" que podeu descarregar des d'aquesta imatge;

Portada del Quadern

El Quadern de "La ràdio a l'escola" és el document de referència d'aquest projecte i té com a objectiu construir una base conceptual sòlida sobre la qual pugui anar creixent tant el grup impulsor, com els centres que hi participen. Com a part d’aquesta base conceptual, el grup de treball ha creat un decàleg per a l’alumnat i un dodecàleg per al professorat sobre situacions, aspectes i qüestions imprescindibles que han de passar a la ràdio (vid. annexos I i II).

Decàleg de l'ús de la ràdio
El quadern també explica com treballarem a la ràdio (treball cooperatiu i per projectes), les competències que treballarem, les eines i com avaluarem, entre d'altres apartats que podeu veure aquí:


Índex del document
Seqüència didàctica de com treballar a la ràdio

Escaleta d'un programa de ràdio



Dossier d'aprenentatge per a l'alumant



Aquest document ha estat elaborat per membres del CEIP Puig d'en Valls, CEIP S'Olivera, IES Sant Agustí i IES Xarc.

El material necessari per desenvolupar el projecte, així com un taller amb continguts tècnics i creatius, adreçat al professorat i a l'alumnat que hi participa, ha estat possible gràcies a la subvenció d'Acción Magistral. També gràcies a aquesta ajuda cada centre participant ha rebut un equip de ràdio que consta de tres micròfons, un altaveu, una taula de mescles i tres auriculars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada